Hála-napló - fél hónap után

>> 2014. július 17.

eltelt a próba-hónap fele...
ahogy jobban figyelek azokra a dolgokra, amelyekért hálás vagyok, megváltozik valami... ma visszaolvasgattam, amiket ebben a hónapban lejegyeztem a naplóba és azt kell mondjam, hogy az, ami addig megszokottnak, magától érthetődőnek tűnt, hirtelen más fényt kapott. az az érzésem lett, hogy gazdagabb az életem (nem pénzben, anyagiakban) - pedig eddig is az volt, csak nem láttam.
aztán segít az önfegyelemben, következetesnek lenni. a kicsi, apró dolgokra is figyelni, mert fontosak lehetnek.

ennek a hála-naplónak az ötlete nem is tudom pontosan, hogyan született. de köze van ennek az oldalnak is hozzá. De nem csak. Arra gondoltam, hogy esetleg másokat is érdekelhet, így valami olyasmit állítottam össze, ami nem vesz el sok időt, de sokat adhat. De ez mindenkinek saját hozzáállásától függ. Hónap végén ha valaki szeretné kipróbálni, szóljon.

Alapul olyan igéket vettem, amikben a hálaadásról van szó. Vannak ismertek, vagy kevésbé ismertek, olyanok, amelyeket könnyű a gyakorlatba ültetni, de némelyikért meg kell dolgozni. De érdemes, szerintem. Ha csak ezek az igék forognának bennünk napközben - már gazdagabbak lennénk :)

Kinyomtattam, magamnál hordom. Olvasgatok belőle, irogatok bele. Gazdagodom. Alakulok...

0 Hozzászólás:

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP