Már ennyi idő eltelt?

>> 2013. szeptember 18.

mind számítottam írni, képek is készültek. de az idő rohant.
például:
- eltelt a nyár. igen, hidegek a reggelek, az estelek, s mikor odahaza benyitunk, enyhén meleg a fűtőtest... hullnak a barackok, a zöldek is, dehát bio mind s némelyiknek ingyenbérlője van.
- volt szabadság is. az első, az röpke hét volt csak s nagyon hamar eltelt. visszatértünk nászutunk helyére. ugyanabba a szobába :) a második, az sem volt hosszú, bár napok számában több, mint az első, mégis úgy éreztük vasárnap este, hogy ha még lenne egy hét, akkor teljesebb, jobb lenne. de nem volt, elkezdődött a munka
- a télire való eltevések új dimenziójába léptünk. én is, a család is. a kamra is. a fagyasztó is. sok minden újat kipróbáltunk, remélem, sikerrel
- eltelt az első év (azóta icipicit több is). az első év együtt. hát, nem is tudom, mit kellene ide írjak erről az évről. sokat lehetne mondani. merthogy nagy változások éve volt. és szép volt, nagyon szép, és nem cserélnék senkivel, mert jó nekünk együtt és mert nem a mi ötletünk volt, de jó ötlet volt, az biztos :)
- az este találkoztam egy békával. azaz hogy láttam, amint átugrált a kapu felé vezető úton, miközben én a barackokat szedtem és ház nélküli csigát kerülgettem. és nemrég láttam egy egeret is házon kívül a fal mellett. s az imádkozó sáskáról meg tücskökről és bogarakról a lelkes gyűjtögető jut mindig eszembe, aki az ünnepi ebéd alatt is nagy sietve ette meg az ennivalót hogy nehogy a katibogara elrepüljön :)
hát így. igyekszünk tanulni, formálódni, amiben lehet és ami ránk vár. az idő? az rohan, igen, de visszanézve azt mondom, hogy nem hiába telik el :)

1 Hozzászólás:

csillag 11:03 du., szeptember 24, 2013  

örülök, hogy szép. és hogy jó :)

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP