Lassan

>> 2010. április 11.

azon gondolkodom, érdemes-e még nyitva tartani ezt a blogot? már nem annyira költői kérdés szintjén merül fel bennem ez.
írni ritkán sikerül. a programom sokat zsúfolódott az utóbbiakban. aztán vannak dolgok, amikről nem lehet írni. és eldöntöttem, hogy az egészségem érdekében esténként időben lefekszem, ezzel az is jár, hogy sokkal kevesebb időt töltök a gép előtt itthonról.
hogy mivel telnek a napjaim? hát munkával. meg szolgálattal. meg kikapcsolódással (egy kevés fér bele csak néha). tervezgetéssel. kérdésekkel, melyekre még mindig késik a válasz... és minden nap új erőt merítek. valahogy mindig kerül az asztalra elég. és elég remény is. mert nem fogyott el még az Úr irgalma. megújul minden reggel.
így érkezünk el télből a tavaszba s mire észbe kapunk, a nyár is tovaszáll s az ősz terít elénk színes szőnyeget. félretenni zajt, nyüzsgést nem könnyű. mégis, jó kissé feltöltődni s meggazdagodni a csendben.
igyekszem helytállni mindenben. az élet tele van kihívásokkal.
a kertben nyílnak a virágok. olyan illatár lengedez a szobában, hogy éjszakára muszáj kitenni őket.


jólesett kicsit gyomlálni, már réges-rég nem csináltam, s az igazság az, hogy növényismereti részen igen csak híjával vagyok az ismeretnek, na de sose késő tanulni, mondják :) az egyedüli bajom csak a soklábú állatkákkal van, akikkel azt hiszem, sose fogok megbarátkozni.

5 Hozzászólás:

csillag 3:59 du., április 11, 2010  

azért mert nincs sok időd írni, még nem kell bezárni a blogot. Jó helyen van, s mikor írsz, olvasunk, mikor nem, akkor meg várunk:)

Emese 12:42 de., április 12, 2010  

jol mondod kis csillag :)
az uj kiskertet gyomlalgatod?

Betti 8:58 de., április 12, 2010  

Azért még ne töröld. Inkább írj ritkán, mint egyáltalán.
Amúgy én is gondoltam már ilyeneket. Úgy látszik ez együtt jár a blogozással.

Adona 8:51 du., április 12, 2010  

azt, azt Emese :)

még nem volt szívem bezárni. irogatok még néha. remélem...

Evódia 10:13 du., április 21, 2010  

Adina,én is benézek hozzád:) mostanság nem sok időm van ilyesmire, de őszintén érdekel, hogy mi van veled! legalább innen...

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP