TB

>> 2008. szeptember 22.

szóval a hétvégén kirándulni voltam. hideg volt, nagyon, na de felkészültünk rá. és esett. az eső, apró szemekben szitált legalább, mikor nem jobban. de odafönt, a hegycsúcsok mikor kidugták ködbe burkolódzott ormukat (mint a menyaszony mikor a fátyla mögül kikukkint), fehér takaró villant ki. zúzmarás és havas fenyők vonultak fel szépen sorakozva.
odafele az úton kissé eltévedtünk, s a sötétben a hegy másik oldalán indultunk el s addig mentünk, míg az út tartott. ott aztán visszafordultunk. volt olyan hely, ahol akkor szikladarabok voltak az útra esve, hogy valaki ki kellett szálljon és segítsen a sofőrnek, nehogy megsúroljuk... de végül mégis megtaláltuk a szálláshelyünket.
szerettem volna jó nagyot túrázni, sajnos nem én diktáltam a programot, szóval csak a közelben votunk, de érdekes játékok s egyéb tevékenységek mellett kellemesen telt az idő, kivéve, mikor fagytunk meg vagy áztunk el. de nem bánom, hogy elmentünk. és visszamennék olyan alapos hegymászós, nézelődős napokra... valamikor talán...

0 Hozzászólás:

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP