Reggel ... kicsit később

>> 2005. június 9.

Ez igen magas nekem: hogy lehet az, hogy reggel felébredsz, kinézel, és levonod a következtetést, hogy ma egy igazán szép nap áll előtted. A kinti hőmérsékletet leszámitva nem is tévedsz nagyot :) (hogy lehet június 9-én max. 10 fok egész nap? ezt magyarázza meg nekem valaki...)
Az ég persze felhőtlen, kék...
Elindulsz munkába, ami amúgy egy 5 percnyire van a lakástól. Nem beszélek arról, hogy egész úton ráz a hideg, fúj a szél, stb.
Nem sok idő multán kinézel az ablakon és meghökkenve veszed észre, hogy kint minden megváltozott: nyoma sincs a tiszta égnek, helyette inkább olyan felhők takarják az eget, hogy komolyan felteszed magadnak a kérdést, hogy mi lesz, ha elered az eső - ami persze épp akkor történik meg, amikor az ebédtől jössz vissza a munkába, egy olyan 5 percnyi séta nyomán... Hogy a felhők hol szürkék, hol fehérek, hol feketék, már nem is teszel fel magadnak ilyen kérdéseket, felesleges választ keresni, mert néhány perc múlva már úgysem érvényes az előbbi válasz...
Persze megcsodálod a mesterséges tavon úszkáló vadkacsákat - és esetleg valakinek mindjárt világos lesz, hogy a tó körül levő éttermekben honnan van a választékban kacsa is... (na biztos nem onnan :) )
Hm... azt hiszem bele kell nyugodnom, hogy mig a múltkori Regensburg-i látogatásomat az eső jellemezte, ezúttal ez a szerep a hidegnek jutott...

1 Hozzászólás:

Tücike 1:17 du., június 10, 2005  

ne szomorkodj.. mindenutt ilyen fura ido van...
es nem hiszem hogy a kacsakat azert tartjak abban a toban :)))))

szoval itt is 10 fok van.
nem veszitessz semmit
a kepet nem publikalod?

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP