Segít valaki?

>> 2015. május 6.

Az alábbi kép akár egy utazás térképe is lehetne:


Kitaláltátok mit ábrázol?

Ha nem, megmondom én: egy (feltételezhetően meztelen) csiga látogatásának részlete az éppen száradni kitett nadrág egyik szárán (miután egyedül vagy társaságban bejárt(ak) 5 ruhadarabot - keresztül-kasul). A tettest nem láttam (szerencséjére), de igencsak fejtörést okozott, miként szabaduljak meg a nyomoktól.
A magyar internet nem sok információval szolgált, a román sem, így az angolt kérdeztem s össze is olvastam több verziót. Merthogy ilyet én még nem is halottam, nem is láttam, pedig már 5-6 éve teregetem ugyanott a ruhákat. S érdemes lenne megjegyezni, hogy ezek a darabok középen voltak s sem az előttük, sem az utánnuk levőkön nem volt semmi nyom. S földig sem értek és más tárgyakhoz sem. Hogyan jutottak oda a csigák? Semmi ötletem sincs, csak annyi, hogy időközben esetleg megtanultak repülni vagy épp akrobatamutatványokra gyakoroltak az én nadrágjaim segítségével.
Kérdeztem édesanyámat, mit lehetne tenni. Ötletet, ajánlatot kaptam, de ő még nem hallott ilyet. Anyósom sem - tőle is jött más ötlet. A szomszédasszony sem hallott ilyesmit - neki más ajánlata volt. Ti tudtok valami hatásosat ezen nyomok eltüntetésére?

Közben stratégiát változtattam: például kora reggel mosok, s ha 30 fok felleti forró (májusi) nap van, mint a mai, estére nagyjából be is száradnak a ruhák, így éjjeli látogatókat nem fogadnak, mert beszedem őket :)

u.i. időközben valamit kipróbáltam, ha sikeres lesz, megírom.

0 Hozzászólás:

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP