Április 28 - alias Május 1

>> 2007. április 28.

Hát szóval ma ünnepeltük a május 1-et az ifivel. És vajon hol? A tradició (fiataloké - hm :D ) szerint hol máshol, mint Radnán? Vagyis a Solymosi vár lábánál. Még pontosabban - a Maros parton.

Nem tudom, kinek hogy, de nekem nem a legjobban kezdődött a mai nap. Az este (bár volt eszembe) elfelejtettem az ébresztőórát átállitani. Vagyis később csörgött, mint kellett volna. De a 15 percet sikerült annyira behozni, hogy csak 5 perc késéssel indultam az állomásra. Mindenképpen nem nagyon happy változatban. A felhőknek köszönhetően. A vonaton is izgalmas utazásunk volt. De végül talán mégis jól végződött.
Az emeleten utaztunk. Igazán biztató volt 2 órát zötyögni a személyen... A hiányzó ablak mellett. Mert ugye, kell a friss levegő. A hideget leszámitva nem is volt rossz. Még néhány csepp esőt is láttunk...
De a jó részét se feledjem: emliteni érdemes az 5 fácánt, 2 gólyát és 1 őzet (gyönyörű aggancsokkal), amelyeket megcsodálhattam.
A várig tartó gyaloglás alatt igencsak aggasztottak a felhők. Meg a hideg.

Végül 12 után kb. kibújt a nap is. Egy kis bújócska után kint is maradt. :D
A kaja jó volt. A mozgás is. A vár-látogatás is. Az meg főként. Meg a fotózás. :))

A visszafele út izgalmáról azok számoljanak be, akiknek bőven kijutott belőle. Majdnem elkéstük a vonatot. Legalábbis azt hittük. Hogy kiderüljön: az a bizonyos személyvonat nem jár. Szombaton. Erről ennyit. Nekem sikerült kocsival hamar hazaérni. A többiek majd más vonattal, kerülővel fognak hazajönni...

Az izomlázról majd következőleg számolok be :D
Fotók is következnek majd...

0 Hozzászólás:

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP