Kinek?

>> 2007. március 14.

Azon gondolkodom, hogy érdemes-e ide irnom? Olvassa-e valaki? Vagy csak magamnak irom... Hogy legyen mit lessek - hozzászóltak-e? Megéri-e közzé tenni életem apró részeit? Érdekel valakit?
Mert mindenki életéhez hozzátartoznak ilyen-olyan történések. Mitől különbek az enyémek? Hogy velem vannak kapcsolatban. Ennyi csak...
Egyáltalán miről érdemes ide irni?

6 Hozzászólás:

csillag 10:10 de., március 14, 2007  

Hát persze, hogy érdemes írnod:) Én olvasom. Ami foglalkoztat téged, ami történik veled, azt írd. Ahogy eddig is tetted:) . Mikor találkozunk, nincs idő mindent elmondani, ezért a blog egy jó dolog, mert többet megtudhatunk egymásról.

márta 10:30 de., március 14, 2007  

Én is olvasom, mert csillag betette az oldalára. Szerintem szépen írsz. És azért írjál, mert te más vagy mint az összes többi blogíró.

Adona 10:46 de., március 14, 2007  

hu, ez igazan meglepett :)
marmint hogy tenyleg olvassatok a bejegyzeseimet :)

koszi a batoritast, jol esett :)

Betti 11:45 de., március 14, 2007  

Nahat,mennyi olvasod van!
Nekem nincs kedvem mindig hozzaszolni, meg az Csenge se enged sokat ulni a gep elott, este meg Jozsival "osztozunk" a gepen.
De azt akartam kerdezni, annakidejen miert kezdtel neki blogozni?

Adona 11:55 de., március 14, 2007  

Tuci meselt rola eloszor, ugy emlekszem. Azt mondtam, kiprobalom. Hat igy lett... :)

Névtelen 10:17 de., március 19, 2007  

Igen, érdemes írnod. Én nagyon szeretem amiket írsz... Jó olvasgatni... Szeretm látni, hogyan látnak mások... És az, ahogy te látsz, az fontos nekem... Szeretem a gondolataid, a kérdéseid is :)!! Szeretem azt, ami rólad szól!! Szóval hajrá!! Zerge

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP