Mikor telt el

>> 2013. július 2.

... a június, a félév, a tizen-huszon-harminc-vagy akárhány év?
merthogy már július. és jönnek az évfordulók, már az eljegyzésé eltelt. D. szokta mondogatni, hogy azért telik ilyen hamar, mert jól telik. hát ez igaz, de mégiscsak rohanva múlva a napok.
nézegettem a múltheti képeket... a természet, a csend, a szabadság ízét őrzik. nem lett sok, de az a néhány is rengeteg szép emléket hordoz :)
írni fogok az ételeinkről. sőt, képeket is teszek fel, Egy szombati ebéd címén, bár nem csak ebéd, néha vacsora képei tulajdonképpen, vagy nem is csak szombatról származnak, de többnyire igen, mert akkor van időm ezt-azt készíteni, fotózni, díszíteni :) 
amúgy? érik a borsó, színt vált a paradicsom, a "korkodus" is lassan lejár, a paprika virágozni készül, a paszuly virágzik, a szőlőn szép termés igérkezik, a barackfán is érnek a gyümölcsök. és málnát is kóstoltunk a kertből, füge is lesz, egy biztos :D
a virágok is virulnak, az árvácskák, a szegfűk, a rózsák, az oroszlánszáj, körömvirág, büdöske, meg valami nevét-nem-tudom sárga virág is. kardvirág nem tudom, lesz-e, dália remélem igen, sarkantyú most van először a kertben, s remélem, hogy a krizantém is nyit idén. a dísztök nem nagyon akaródzik nőni még, hátha meggondolja magát :)
unatkozni? hát azt nem sikerül :D
és a napokban picit lesz alkalmunk buszozni. remélem csak keveset :)

3 Hozzászólás:

Borzási A. Kriszta 2:57 du., július 02, 2013  

jöjjenek már azok az ennivalók :D:D

csillag 5:41 du., július 02, 2013  

mennyi fajta virógod van :)

Adona 10:31 de., július 03, 2013  

csillag: ja, hát a hóvirágot, nárciszt, jácintot, tulipánt, orgonát nem is soroltam, mert azok már rég elnyíltak :D

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP