Otthoni elfoglaltság

>> 2012. november 22.

nem unatkoznék, nehéz lenne, de az utóbbi napokban a hivatlan vendégeknek köszönhetően még kevésbé.
még jó, hogy D. találkozott velük először. szombat délután. a konyhaszekrény alatt látta, miután villámgyors átsuhanását megpillantotta. egérke őkelme ott töltötte az éjszakát, miután minden ehetőt eltüntettünk a konyhából - a neki kitett lakomát megkóstolta volna, ha a csapda be nem csapódik - így csak vasárnap napközben lakmározott a fél dió héjában maradt negyed dióból és szeletke füstölt kolbászból ü miután ő is bekerült mellé. este kilakoltattuk, a mezőre. messziről nézve elég aranyoskának tűnt (én és az egerek...). nem sietett elmenni. rejtély maradt honnan jött.
aztán tegnap este D. hallott valami kaparászást a fürdőből - ajtók újra bezárva a lakásban. így reggel kiderült, hogy csak a fürdőszoba és előszoba között ingázott a "drága". még jó, hogy nem az én szemem láttára korzózott ott. egész éjszaka ott illatozott neki a diócska, de csak ma reggel kóstolta meg, míg mi a konyhában reggeliztünk. magára vessen, hogy bentragadt a csapdában. kilakoltatás vár rá is. bizonyára a "kicsi" után jött, megkeresni.
amilyen kicsi, akkora felfordulást tud okozni. várjuk, hogy máshova vándoroljanak - jószántukból :D

5 Hozzászólás:

Betti 2:43 du., november 22, 2012  

Nem értem, hát kettő volt?

Betti 2:43 du., november 22, 2012  
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
márta 3:11 du., november 22, 2012  

Mit szóltok egy macskához? Hm? :))

Adona 4:04 du., november 22, 2012  

Betti:
szombaton volt egy.
tegnap masik :(

Marta:
van egy csomo a kornyeken.
ma reggel, mikor felhuztuk a rolot a keritesen a szomszed macskaja ult (kb. a mi fejmagassagunkban) es nezett befele. epp mondtuk, hogy be kellene invitalni okelmet :)

csillag 11:49 du., november 24, 2012  

ige, igen, adjatok neki vacsorát:) vagy reggelit

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP