Jelentkezem

>> 2012. szeptember 29.

még mielőtt valaki azt hinné, hogy elvesztünk - hát nem.
csak épp... hát volt: menyegzőre készülődés, aztán egy gyönyörű-szép, felejthetetlen nap (igen, az a bizonyos szombat ami után a lányt már doamna-nak titulálják), aztán nászút, költözés-féle (vagy fele?), aztán unokatesó menyegzője, aztán meg összeszokás - egymással meg a munkával vagyis a kettővel együtt, aztán meg megfázás. szóval nem vesztünk el.
képek? vannak. egy része még letöltetlenül várja sorsát. nem igazán volt időm gépközelben ücsörögni. nem magyarázkodom :D
ma igyekeztem az elmaradt munkából egy keveset behozni - tényleg csak kevés sikerült. igyekszünk helyrejönni. nekem csak pici rekedtség és orrdugulás jutott. nem mindenki volt ilyen szerencsés - neki maradt az ágyban töltött nap. kúra: teák (hárs, kamilla, echinaceea, csipke), fokhagyma, hagyma, fekete-retek mézzel, méz, citrom leve, C-vitamin, Ca. és szeretet, gondoskodás. ilyen egyszerü :) visszajelzések szerint javulás állt be. látszik is.

3 Hozzászólás:

Rena 11:11 du., szeptember 29, 2012  

Örülök nektek, sikerült félig megnézni a mennyegzői istentiszteletet, nagyon tetszett (meg fogom nézni a másik felét is :) Látod már felpörgött az életed, mostantól csak úgy repülnek az évek, onnan veszed észre, hogy nőnek majd a gyerekek... Sok boldogságot és jobbulást!

csillag 8:21 du., szeptember 30, 2012  

Szóval akkor elég hamar tapasztaljátok az "egészségben-betegségben" részt:)

Gyógyulást!!!

Adona 9:54 de., október 02, 2012  

köszönjük szépen, jobban vagyunk

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP