Jelentkezem

>> 2012. szeptember 29.

még mielőtt valaki azt hinné, hogy elvesztünk - hát nem.
csak épp... hát volt: menyegzőre készülődés, aztán egy gyönyörű-szép, felejthetetlen nap (igen, az a bizonyos szombat ami után a lányt már doamna-nak titulálják), aztán nászút, költözés-féle (vagy fele?), aztán unokatesó menyegzője, aztán meg összeszokás - egymással meg a munkával vagyis a kettővel együtt, aztán meg megfázás. szóval nem vesztünk el.
képek? vannak. egy része még letöltetlenül várja sorsát. nem igazán volt időm gépközelben ücsörögni. nem magyarázkodom :D
ma igyekeztem az elmaradt munkából egy keveset behozni - tényleg csak kevés sikerült. igyekszünk helyrejönni. nekem csak pici rekedtség és orrdugulás jutott. nem mindenki volt ilyen szerencsés - neki maradt az ágyban töltött nap. kúra: teák (hárs, kamilla, echinaceea, csipke), fokhagyma, hagyma, fekete-retek mézzel, méz, citrom leve, C-vitamin, Ca. és szeretet, gondoskodás. ilyen egyszerü :) visszajelzések szerint javulás állt be. látszik is.

Read more...

Fehér ruhában

>> 2012. szeptember 7.

ma van 15 éve annak, hogy először álltam fehér ruhában. akkor 5en voltunk fehérben - bemerítkeztünk.
holnap újra fehér ruhában állok majd. ezúttal a férjem mellett - menyegzőnk napja lesz :)

Read more...

Egy pár nap

van még hátra... készülődünk. ennek bizonyítéka ez a kép is. hamar eljött ez is - a menyegzőnk napja. Isten ajándéka, épp ma emlegettük, hogy nem semmi az, ami velünk történt :)

* ez a bejegyzés valamiért nem jelent meg akkor, amikor megírtam, múlt szombaton

Read more...

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP