Szabadság

>> 2005. április 22.

Édes szabadság - de rövid vagy...
már eltelt szinte az egész hónap, felét majdnem szabadságon töltöttem.
Már kissé kezd zavarni a sok utazgatás, alig érek haza, újra megyek, majd ismét haza és újra el... De legalább új helyeket láthatok, új embereket ismerhetek meg... Mindennek van varázsa :)

Read more...

Rohan az idő - újra

>> 2005. április 9.

Igen, újra azt kell konstatálnom, hogy az idő telik, mégpedig nagyon is hamar.
Nem azért nem irtam, mert nem lett volna mit, hanem csak egyszerűen nem futotta rá az időmből - ebből is látszik, hogy nem unatkoztam. És néha könyebb otthon 5 percre elővenni egy füzetetet és néhány gondolatot megfogalmazni, mint újra leülni a gép elé, miután egész nap az ember egy másik hasonló gép előtt ült a munkában.

Amúgy már el kell kezdjek pakolni, holnap szabadságra indulok, igazán jól jön. Nem mintha épp munka hiányában szenvednék, van elég és lesz bőven belőle, mikor hazajövök, de most szünet! Egy kis zöld fű, friss levegő, napsütés és kikapcsolódás.
Újra elég zsúfolt időszaknak nézek elébe, de jó, legalább nem jutok oda álmodozni és hiábavalóságon törni a fejem. Igaz, néha jól fogna egy kicsit több szabadidő, hogy dolgokat megfontoljak.
Na jó, most már tényleg befejezem. Majd szabadság után visszatérek még ide - ha addig teljesen meg nem feledkezem erről az új lehetőségről, ahol az ember megfogalmazhatja a gondolatait (csak úgy zárójelben: ha úgysincs kinek elmondja, igy legalább az az érzése támad, hogy valaki meghallgatta :) )

Read more...

  © Blog Design by Simply Fabulous Blogger Templates

Back to TOP